SNAJPER UHAPŠEN U MADRIDU: Pre godinu dana pobegao iz kućnog pritvora
Slobodan Milutinović Snajper, Foto: Facebook

MUP

SNAJPER UHAPŠEN U MADRIDU: Pre godinu dana pobegao iz kućnog pritvora

Za sada nisu poznati detalji njegovog hapšenja u Madridu

Objavljeno: 10:00h

Novosadski kriminalac Slobodan Milutinović zvani Snajper, za kojim je raspisana interpolova poternica, uhapšen je juče u Madridu. Ovu informaciju su nezvanično potvrdili iz MUP-a.

Slobodan Milutinović Snajper je nestao 5. maja prošle godine , dok je bio u kućnom pritvoru sa elektronskim nadzorom. Tog 5. maja on je izašao u šetnju na koju je imao pravo od 12 do 13 časova i od tada mu se izgubio svaki trag. MUP je nakon toga raspisao međunarodnu potragu za Milutinovićem.

On je u trenutku bekstva nalazio u kućnom pritvoru od početka aprila prošle godine, nakon što je novosadski Viši sud posle presude na dve godine i šest meseci zatvora zbog prinude, lišavanje slobode i zlostavljanja devojke sa kojom je bio u emotivnoj vezi, odlučio da ga iz zatvorskog pritvora prebaci u kućni pritvor sa nanogvicom.

Za sada nisu poznati detalji njegovog hapšenja u Madridu, tj da li je uhapšen zbog raspisane poternice ili je možda u Španiji uhapšen zbog nekog krivičnog dela koje je tamo izvršio, javlja Danas.

Bonus video:

02:25

MIGRANT U SUBOTICI KRIO SNAJPER I PREKO 500 METAKA! Policija uhapsila Avganistanca, pronađen zakopan ARSENAL ORUŽJA U ŠUMI

(Espreso / Danas / Uglješa Bokić /Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.